Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 52 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+1 félszoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1954
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 6 m²
Kilátás kertre,
Április közepétől költözhető, bútorozott lakás kiadó az Örs vezér tere közelében, biztos anyagi háttérrel rendelkező egyedülálló személy vagy pár, esetleg egy nagyobb gyermekkel rendelkező család részére.

Az 50-es években épült, lift nélküli társasház 2. emeletén hosszú távra kiadó egy 52 m2-es - nappali +hálószoba+ étkezős konyha beosztású - felújított lakás.

A klímával ellátott nappalihoz tágas-, kertekre néző, déli fekvésű loggia kapcsolódik, így a lakás csendes és napfényes.

A környék remek tömegközlekedési kapcsolatokkal bír, az Örs vezér tere akár gyalogosan is megközelíthető, de a 3-as, 62-es villamosok, a 32-es busz és a 80-as troli is választható.

A lakás bútorozottsága: a hálószobában franciaágy, gardrob-szekrény, a nappaliban rattan ülőgarnitúra, heverő, könyvespolc, beépített bársarok, az előszobában még egy gardrob-szekrény.

A konyhabútorban került elhelyezésre a mosógép, de van mosogatógép is, gáz főzőlap és szagelszívó, - sütő nincs – a kamrában pedig egy fagyasztós hűtő.

A fürdő kényelmes sarokkáddal és bidével felszerelve, a WC külön helyiségben van.

A fűtés és meleg víz ellátást kombi-cirkó biztosítja és van vízóra is, tehát minden fogyasztás egyedi mérés alapján fizetendő, a közös költség 9140 Ft.

A lakásban kisállat nem tartható és a dohányzás sem megengedett.

A ház kertjében biztonságos felszíni beálló tartozik a lakáshoz, ami plusz havi 10000.- Ft a bérleti díjon felül.

A minimum bérlési idő 12 hónap
Kaució összege: 2 havi bérleti díj.

A bérlemény közjegyzői nyilatkozattal vehető birtokba, melynek költségét a bérbeadó vállalja.
Immediately moveable, furnished apartment is for rent near the Örs vezér square, for a unique person or couple with a solid financial background.

On the 2nd floor of a block of flats without lift is for rent a long-term 52 m2 - living room + bedroom + dining-kitchen - refurbished apartment.
  
The living room with air-conditioning has a spacious south-facing loggia overlooking the gardens, so the apartment is quiet and sunny.

The area has excellent public transport links, the Örs vezér square can be reached on foot, but trams 3, 62, 32 and 80 can also be selected.

The furnishing of the apartment: the bedroom has a double bed, a wardrobe, a living room with a rattan seating set, a couch, a bookcase, built-in buffets, and a closet in the hallway.

The kitchen was fitted with a washing machine, but there was a dishwasher, gas hob and extractor, - no oven - and a freezer refrigerator in the chamber.

The bathroom has a comfortable corner bath and bidet, the toilet is in a separate room.

The heating and hot water supply is provided by a combi gas circulator and there is water meter, so every consumption is paid on a unique basis, the cost is 9140 Ft.

The pet can not be kept in the apartment and smoking is not allowed.

In the garden of the house there is a secure surface area of ​​the house, which is additional HUF 10000.- Ft in addition to the rental fee.

The minimum rental period is 1 year.
Deposit amount: 2 months rent.

Ár

Bérleti díj 135 ezer Ft/hó

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608,+36 1 788 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd