Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 28477 m²
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Közműállapot csatorna: utcában
gáz: utcában
villany: utcában
víz: utcában
Övezeti besorolás UJ-K-Eü
Telki

Ingatlanfejlesztők, Befektetők figyelem!

A Telki Hold Otthon Nyugdíjasházzal szemben helyezkedik el 28.477 m2 terület,mely a HESZ előírása szerint K-Ei egyedi funkcióval rendelkező intézmény területe, így az előzetes egyeztetés alapján kiválóan alkalmas szálloda, wellness – fitnesz központ felépítésére,sport -és rekreációs célokra, valamint luxus jelleggel kisebb lakópark kialakítására nagy parkkal, uszodával illetve idősek otthona létesítésére.
A terület több telekből, (4 helyrajzi szám), tevődik össze, megközelítése aszfaltos úton történik. A területet határoló utcában minden közmű megtalálható.
Egy kisebb 5198 nm külön is értékesíthető, annak az eladási ára 24 850 Ft/nm, ez .....Ft-ot.
• K-Ei-1 építési övezetben a kialakítható legkisebb terület : 5000 m2
• Beépítési mód : szabadon álló
• A beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 30%
• Az épületmagasság megengedett legnagyobb mértéke: 7,5
• A zöldfelület legkisebb mértéke: 60%
K-Ei-2 építési övezetben a kialakítható legkisebb terület: 2000 m2, , a többi előírás ugyanaz mint a K-Ei-1 építési övezetben

Telki a 80-es években egy kis alvó falucska volt, azóta a Budai agglomeráció egyik folyamatosan bővülő, lüktető és fejlődő települése lett, amely megőrizte azt az arculatát,amelyért a fővárosból kiköltöző emberek itt otthont teremtettek.
Telkiben található a Magyar Labdarúgó Szövetség központja is, valamint egyéb szolgáltatók :modern élelmiszer áruház, pékségek, éttermek stb.
Telki jövőképe: a rekreációs és egészségügyi fejlesztések iránti nyitottság mellett hosszú távú cél, hogy regionális oktatási központtá váljanak azzal, hogy megőrizzek Telki jelenlegi értékét.
Ezekről bővebb információk Telki honlapján.

A Zsámbéki medence települései folyamatosan fejlődnek és egyre jobban kereset nem csak Budapest közelsége miatt hanem a hely adottsága miatt is. Nagyon szép környezet, tiszta levegő, kiránduló helyek ,erdők által határolt dimbes-dombos vidék. Különböző fesztiválok, rendezvények színtere.

Várjuk megkeresését a továbbiak tekintetében .

Ár

Irányár 595 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Kft.
Név Gortvai Klaudia
Telefon +36 30 952 1 Mutasd
Email gortvai.klaudia@ Mutasd