Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 93 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1930
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
*** Középtávú bérbeadásra ideális BEFEKTETÉSI INGATLAN! ***

Megvételre kínáljuk ezt a 93 nm-es, 2 db fürdőszobás apartmanná alakítható, ezzel külföldi diákoknak nagyon jól bérbe adható ingatlant, mely középtávra, néhány hónapos időszakokra kiadva éves 6-7% hozamot eredményezhet!
A lakás a 7.kerületben, a Murányi utcában helyezkedik el, 93 nm-es, 2+1 félszobás, 3.emeleti, jó állapotú, műszakilag felújított ingatlan. A Keleti pályaudvarhoz, a Városligethez, illetve több egyetemhez való közelsége ideális a várható bérlők számára. Befektetésként kisebb átalakítást követően azonnali pénztermelési lehetőséget kínál tulajdonosának!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésért, a részletekért olvasson tovább!

Az ingatlan egy jó állapotú, 21 lakásos, szépen karbantartott társasházban található, csendes lakóközösséggel. A klasszikus belvárosi épület bejárati tömbje felújítva az eredeti állapot szerint, a körfolyosók korlátjai és a belső homlokzat karbantartott, rendezett.

A 3. emeleti lakás nyugati fekvésének és hatalmas ablakainak köszönhetően nagyon világos, egész délután napfényes, belmagassága 3,60 méter. A lakás burkolata parketta, a vizes helyiségekben járólap. Az ingatlanban riasztó és két klímaberendezés is van.

AZ ÁTALAKÍTÁSI LEHETŐSÉG
A jelenlegi elosztás egy kisebb átalakítással jobb térkihasználást, illetve magasabb komfortszintet és maximális megtérülést eredményezhet.
1. A jelenlegi kamra fürdőszobává alakításával mindkét szobához KIZÁRÓLAGOS HASZNÁLATÚ FÜRDŐSZOBA tartozna (apartman)
2. A félszobából és a konyhából egy 26 nm-es közösségi helyiség jönne létre.
A bejárattal szemben nyílna az egy légterű konyha-étkező közösségi tér, a folyosó végén szemben az egyik szoba, jobbra pedig a hozzá tartozó saját használatú zuhanyzós és ablakos fürdőszoba és wc.
A folyosóról nyílik a második fürdőszoba és a wc is, innen közvetlenül be lehet jutni a másik hálószobába.
A két szoba igény esetén a folyosóról külön-külön zárhatóan, de akár egymásba nyílóan is megközelíthető.
A lehetséges berendezésekre a látványtervek adnak inspirációkat.

MIÉRT KÖZÉPTÁVÚ BÉRBEADÁS?
Az ingatlan a szorosan vett belvárosi turisztikai céldesztináción kívül, de annak közvetlen vonzáskörzetében, a Keleti pályaudvar közelében helyezkedik el. Néhány száz méteren belül a Károly Gáspár Református Egyetem, az Állatorvosi Egyetem és a Metropolitan Egyetem Művészeti Kara is megtalálható. A felsőoktatási intézmények Erasmus-programja keretében külföldi diákok 2-6 hónapos tartózkodásra folyamatosan keresnek lakhatási lehetőséget.
Az ingatlan adottságaiból kifolyólag a lakáson belül 2 db, egymástól függetlenül bérbe adható szoba+fürdőszoba+wc lakóegység jöhet létre, amely kalkulációnk szerint akár havi 260-290 ezer forint árbevételt is termel tulajdonosának.
Ez az összeg lényegesen magasabb, mint a hosszú távú (min. 1 éves) bérbeadásból származtatható jövedelem, mert éves szinten 6-7% megtérülést eredményezhet tulajdonosának.

MŰSZAKI JELLEMZŐK
A lakás műszakilag teljesen felújított: az elektromos vezetékek, vízvezetékek cseréje a fűtés korszerűsítésével együtt megtörtént. Kéménybe kötött kombi cirkó biztosítja a fűtést és a melegvíz ellátást. A fűtés csöveit és a radiátorokat szép rendezetten helyezték el a falakon és az ablakok alatt.
A széles folyosón végigfutó gardrób az összes tárolási funkciót megoldja, igény szerint zárhatóvá tehető.

A régi bejárati ajtót már nem lehetett megmenteni, ezért sok ablakkal rendelkező, hőszigetelő ajtóra cserélték. A régi ablakok helyére az eredeti, redőnyös tokokat megtartva új ablakok kerültek beépítésre. A vizes helyiségek padló és csempe burkolatai is megújultak.

FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK
A fenntartási költségek optimálisak: a közös költség 21000 Ft, amelyből az általános kiadásokon kívül a társasház Fundamenta előtakarékosságot is fizet. A fűtéshez, melegvízhez és főzéshez elhasznált gáz átalány díja 15100 Ft, az áram átalány 18000 Ft, a víz és csatornadíj vízóra leolvasása alapján fizetendő.

EGYEBEK
A lakáshoz 2nm-es pincei tároló tartozik.
A beépített bútorok a vételár részét képezik.
A lakás tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, „hiteles” vevők számára is elérhető.
Birtokbaadás megállapodás szerint.

Ár

Irányár 48,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608,+36 1 788 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd