Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 87 m²
Építési állapot használt
Építési mód csúsztatott zsalu
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet szuterén .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújítandó
Épült kb. 1930
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Kilátás kertre,
CSENDES OTTHON A RÓZSADOMB PEREMÉN

DÉLI FEKVÉSŰ, EGYEDI KERTKAPCSOLATTAL!!!

A MARCZIBÁNYI TÉR ÉS A MILLENÁRIS PARK KÖZVETLEN KÖZELÉBEN

Eladásra kínálok Rózsadomb városrészen remek elhelyezkedéssel egy tágas, könnyen alakítható, kellemes klímájú, felújítandó lakást.

HÁZ
Az 1930-as években betonvázas tartószerkezettel és tégla kitöltőfalakkal épült ház, Rózsadomb egyik csendes utcájában fekszik. A ház jó kezekben van, lakóközössége hosszú távon gondolkodik. Tavaly teljeskörűen fel lett újítva a tető, jövő tavasszal pedig a homlokzat szigetelését tervezik, mint nagyobb beruházás. Ezen kívül még idén átadják a kert rendezését egy kertésznek, aki a ház körüli teendőket (kertgondozás, levélgereblyézés, hólapátolás, járdák csúszásmentesítése) fogja ellátni.

LAKÁS
A lakásba lépve az előszobába érkezünk. Innen nyílik a különálló vécé, a 8,9 m²-es félszoba, a 8 m²-es konyha és a lakás további helyiségeibe vezető 18 m²-es hall.
Az említett hallból nyílik a két 18 m²-es szoba, illetve a tágas, 7,7 m²-es fürdő. A kertbe a konyha végben található ajtón keresztül juthatunk.
A lakás déli fekvésű, a telek szintkülönbségének köszönhetően a hátsó kerttel egy szintben helyezkedik el - habár szuterénszintként van bejegyezve. Mivel a közös használatú kertet csak ebből a lakásból lehet elérni a ház megkerülése nélkül, azt egyetlen lakó sem veszi igénybe.

MŰSZAKI TARTALOM
A lakás fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, de a hátsó szobához+fürdőhöz és a középső szobához tartozó villanyfűtésű cserépkályhák megmaradtak, üzembe helyezhetők. A fürdőszoba méretéből és kialakításából adódóan a lakás duplakonfortossá alakítható egy második vécé kiépítésével.
A lakás szobái jól szeparáltak, de falai bonthatóak, ezáltal könnyen a tulajdonos fantáziája szerint alakítható a belső tér.

KÖRNYEZET
A lakás Buda egyik legelitebb városrészében helyezkedik el, közel a Marczibányi térhez, a Millenáris Parkhoz, és a II. kerületi rendelőintézethez. A 11-es, 111-es és az éjszakai 931-es buszmegálló 3 perc sétára található, amivel percek alatt elérhető a Mechwart liget (4-6-os villamos) illetve a Batthyány tér (2-es metró).
Gépkocsival ugyanígy a Margit körúton keresztül a város valamennyi csomópontja egyszerűen megközelíthető.

KINEK AJÁNLOM
Mivel a lakás felújítandó és sokféleképp variálható, azoknak ajánlom, akik testreszabott otthonra vágynak, szeretnék kihasználni a környék nyújtotta biztonságot és nyugalmat, illetve örömüket lelnék a kertkapcsolat nyújtotta lehetőségben.

További kérdéseikkel várom megtisztelő megkeresésüket!

Ár

Irányár 64,5 millió Ft (741,38 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Petróczi Zsolt
Telefon +36 70 613 Mutasd
Email petroczi.zsolt@ Mutasd