Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 200 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 692 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort luxus
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2008
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Egy TÖKÉLETES, BELESZERETŐS HÁZ Budaörs-Törökugratón, ahol az autópályát nem, de a madarak csicsergését hallhatja!
NINCS SZÜKSÉGE 8 SZOBÁRA?
De szeretne a MAI KOR KÖVETELMÉNYEINEK MINDENBEN MEGFELELŐ, élhető, kényelmes, ÖRÖKPANORÁMÁS, extrákkal felszerelt házban élni?
Netán SZERELMESE A NAPLEMENTÉNEK?
Válassza ezt a Budaörs-Törökugratón -2008-ban épült, -szinte vadonatúj- minden részletében átgondolt és aprólékosan megtervezett családi házat.
A tulajdonosok -révén kislétszámú család- nem használták ki a maximális beépithetőséget, ezért ha bőviteni szeretne, az alapterület mintegy 35 nm-rel megnövelhető.
A házba -a nappali szintjén lévő főbejáraton kivül- az alsó szintbe épitett kényelmes duplagarázson keresztül juthatunk be, ahol a központi porszivó központi egysége is helyet kapott. Ezen a szinten találhatók az egyéb kiszolgáló egységek is, mint a kazánházzal egybekötött mosókonyha is. Itt landol a szennyesruha a fürdőszobákból levezető szennyesledobón keresztül. A lépcsőfeljáró melletti gardrob-tároló sok holmi elhelyezésére alkalmas.
A mediterrán hangulatot árasztó belső kialakitás többek között a kovácsoltvas lépcsőháznak köszönhető, mely visszaköszön a külső keritésen is.
Az ingatlan extra elektronikával felszerelt, úgy mint-villámvédelem, minden szintről nyitható kert és garázskapu, szintenkénti riasztó, kerti világitás esthajnal kapcsolóval, a nappali szintjén elektromos redőny.
A nyári betolakodók ellen védelmet nyújtanak a szúnyoghálók. Mindkét lakószinten padló -és radiátoros fűtés biztositja a kellemes hőérzetet, mely szintén szintenként vezérelhető.
A ház ugyan dombos részre épült, a kert feltöltése révén azonban sik területen élvezhetjük a nappali előtti teraszon elénk táruló örökpanorámát a naplementével, valamint az étkezőből nyiló intim hátsó teraszon a napfelkeltét és a délelőtti napsütést. A nap szerelmesei az év-és napszakok váltakozásával folyamatosan nyomon követhetik a nap járását.
A hangulat és funkcionalitás tökéletes egysége tükröződik ebben a házban! Hivjon, nézzük meg együtt, és meglátja, beleszeret! Akár hétvégén is hivhat!

Ár

Irányár 225 millió Ft (1,06 M Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Kft.
Név Gortvai Klaudia
Telefon +36 30 952 1 Mutasd
Email gortvai.klaudia@ Mutasd